Prosty obiad na 3 sposoby!
Dziś cały dzień w biurze, ale dobrze, że obiadek na 2 dni miałam zrobiony. Tylko podgrzać i myk do pudełeczka! Dla mnie dobry nawet w wersji letniej. Klasyk– mix mrożonych warzyw, pierś z kurczaka i kolorowy makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, oliwa z oliwek, zioła prowansalskie i pestki słonecznika. Lepszym wyborem byłby makaron pełnoziarnisty, ale wiecie- sklepy 2 dni były zamkniete. Trzeba sobie radzić!
Swoją drogą to klasyk u moich klientów, gdy dopytuje co zazwyczaj gotują na obiad. Mieszanek warzyw na rynku pełno! Włoskie, greckie, meksykańskie, chińskie. A z dodatkiem różnego rodzaju kasz, ryżu czy makaronu to zupełnie nowe, inne smaki 😁 Gdy czasu brak- nie ma co sobie utrudniać życia! 😊 jestem za! 👍
Subskrybuj
0 komentarzy