Biedronka, ach Biedronka!

Co nowego w Biedronce?
Gazetka z przepisami „Czas na jesień”- ponad 40 przepisów z daniami kuchni polskiej, tradycyjnych i nieco nowocześniejszych.
Przepisy z wykorzystaniem sezonowych warzyw jak buraki, marchew, dynia, ziemniaki czy owoców m.in. naszych polskich jabłek. Co więcej przepisy na jesienne przetwory, które chętnie zamkniecie w słoikach by cieszyć się nimi w zimowe wieczory lub potrawy z wykorzystaniem mięsa lub grzybów. Magazyn pełen specjalistycznych porad, wskazówek i sprawdzonych przepisów, a do tego lista zakupów na bazie produktów z biedronki. Tak więc bez problemu wszystkie potrzebne składniki do przygotowania potrawy znajdziecie w tym sklepie! Kilka dni temu zaopatrzyłam się w pierwszy numer. Kiedy kolejny? Ma ktoś przecieki 😉? Kto z Was zauważył ją przy kasie i wrzucił do koszyka?  Zdecydowanie polecam!

 
Co więcej na stronie internetowej nowość:
Ciekawe filmiki z przepisem i wykonaniem dania przy wykorzystaniu produktów biedronkowych. Łapcie linka! Fajna sprawa 😉 Gotowanie na żywo od pon.-pt. o godzinie 18.30 na TVP2. Telewizji oglądam mało i dopiero na to trafiłam! https://www.biedronka.pl/pl/gotowidogotowania,page,odcinek,id,1
Ja dziś testuje przepis na kaszotto z dynią i indykiem! Dobrze, że porcja dyni już czeka gotowa w zamrażarce- przygotowanie obiadu dziś szybkie i sprawne! Dam znać jak wyszło!
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments